Portfolio

We verlenen diensten aan zakelijke en particuliere klanten.

De dienstverlening aan zakelijke klanten bestaat uit:

  • Financiële administratie

U bepaalt hoe u het wilt hebben. U kunt het van-A-tot-Z verweken van uw administratie aan ons uitbesteden. Maar u kunt er ook voor kiezen de administratie helemaal zelf te doen, waarbij wij enkel een laatste check hoeven te doen. En alle varianten daartussen zijn mogelijk. In overleg bepalen we wat uzelf doet en waar wij het stokje overnemen. Hiermee vinden we de ideale balans in onze samenwerking. In ieder geval zorgen we ervoor dat de financiële informatievoorziening op orde is, dat de fiscale aangiften, zoals BTW tijdig worden verzorgd en dat de jaarrekening gemaakt en (in geval van een BV) gedeponeerd wordt.

  • Salarisadministratie

Wij verzorgen de gehele salarisadministratie. Ongeacht onder welke cao uw bedrijf valt. We maken de salarisstroken op papier of als pdf, die u of wij naar uw medewerkers kunnen mailen, doen de aangifte loonheffing en houden grip op de afdrachten naar bijvoorbeeld de brancheverenigingen

  • Begeleiding van startende ondernemers

De starter is vaak een vakman of -vrouw op een bepaald terrein en slaat om wat voor reden dan ook de vleugels uit als startende ondernemer. Na de euforie van het besluit voor uzelf te beginnen, moeten vragen beantwoord worden op het gebied van rechtsvorm, inschrijvingen, belastingen en verzekeringen, etc., etc. Wij zijn uw begeleider en mentor en scheppen helderheid in deze nieuwe wereld.

 

Bij dienstverlening aan particulieren kan het gaan om:

  • Aangifte Inkomstenbelasting

Voor particulieren verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Dit kan bij ons op kantoor, maar zo nodig komen wij naar u toe en verzorgen wij de aangifte vanaf uw thuis.

  • Controleren aanslagen Inkomstenbelasting

Voor cliënten waar we de aangifte voor hebben verzorgd doen wij ook de controle op de door de belastingdienst opgelegde aanslag. Als de aangifte door uzelf of een ander is gedaan, willen wij graag assisteren bij de controle op de aanslag. Het komt het nogal eens voor dat niet alle aftrekposten benut zijn. Voor deze dienst hanteren wij het zogenaamde “no cure, no pay” beginsel. Alleen als er geld teruggevorderd kan worden, brengen wij onze kosten in rekening.

  • Aanvragen en controle huur-, zorg- en kinderopvangtoeslag

U kunt bij ons terecht met alle vragen rond deze toeslagen en nemen u het werk uit handen.

 

Comments are closed.