Over Hilversom

Heidestraat 17
1216 CK  Hilversum
035 – 77 323 14

Onze wortels liggen nadrukkelijk in Hilversum en we zijn sommetjesmakers ten voeten uit. Vandaar de woordspeling Hilversom. Dat telt.

Het kernteam van Hilversom bestaat uit Hans de Bruijn en Heleen Feijen. Hans is een ervaren financieel manager, die op jonge leeftijd al kennis en ervaring heeft opgedaan binnen administratiekantoren en daarna jarenlang financieel interim manager is geweest bij tal van bedrijven, in tal van branches. Als lid van het managementteam en altijd eindverantwoordelijk voor de financiën en de financiële rapportages kent hij de klappen van de zweep als het gaat om het gezond(er) maken of laten groeien van ondernemingen.

Heleen heeft een jarenlange ervaring op administratiekantoren. Het opzetten en voeren van financiële- en salarisadministraties is haar natuurlijk habitat. Daarnaast is zij als geen ander in staat om de verbindende factor te zijn tussen het kantoor en de klanten. Klanten kunnen zowel tijdens kantooruren als ook daarbuiten bij haar terecht voor allerhande zaken.

Om het kernteam is er een schil van specialisten opgebouwd waar Hilversom nauw mee samenwerkt. Een vraagstuk kan dus niet ingewikkeld genoeg zijn of er is door het team een passend antwoord te vinden. Hilversom werkt samen met

  • Johan Fokkens, zelfstandig fiscaal jurist uit Hilversum
  • Wim Eggenkamp, zelfstandig bedrijfsadviseur te Nijkerk
  • Jeroen van der Weele, verbonden aan Notariskantoor van Hak & Rein Vos te Lelystad
  • Henk Roest, accountmanager bedrijfsmatige verzekeringen bij Ingosur te ‘s-Gravenhage

Comments are closed.