Kernwaarden

Er zijn zo’n 20.000 administratiekantoren in Nederland. Groot en klein. Hilversom is niet groot, maar wel groots op een aantal belangrijke terreinen. Natuurlijk verzorgen wij de administraties van MKB-bedrijven en ZZP-ers, zoals dat in de 21e eeuw gebruikelijk is met online boekhouden en hoge mate van digitalisering. Maar wat ons onderscheidt van die andere 19.999 kantoren is dat wij de volgende kernwaarden bieden:

  • Kwaliteit
  • Transparantie
  • Uitstraling
  • Financial control

 

Kwaliteit
Hoewel Hilversom bewust een klein kantoor is, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dat uit zich op verschillende vlakken.

Zo zijn we gecertificeerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Dit betekent dat externe deskundigen ons regelmatig toetsen en beoordelen op gebieden als deskundigheid, permanente educatie, onafhankelijkheid, dossiersystematiek, planning en kwaliteitsborging.

Kwaliteit is een dynamisch gebeuren. Je bent nooit klaar. In ons vak is deskundigheid de belangrijkste prioriteit. Binnen Hilversom volgen we doorlopend opleidingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op ons vakgebied.

Transparantie
Maar al te vaak is het een blackbox wat het administratiekantoor met de stukken van de ondernemer doet. Ze worden verwerkt en het kantoor doet de aangiften. Maar wat gebeurt er allemaal achter de schermen?

Bij Hilversom heeft u als klant altijd realtime toegang tot al uw data, documenten, gegevens en berekeningen, die wij voor u maken via de portal: mijn.Hilversom.nl. In dit beveiligde digitale loket treft u uw volledige dossier aan. Volledige transparantie dus. U kunt met uw documenten werken, ze aanvullen, downloaden, wat u wilt. Zonder overigens dat anderen erbij kunnen.

Uitstraling
De ondernemer werkt een jaar keihard voor zijn onderneming en het administratiekantoor vat als dat werk samen in één document: de jaarrekening. De ondernemer bladert door het rapport, maar herkent zijn eigen onderneming nauwelijks. Het is niets meer dan een duf boekhouder’s ding.

Bij Hilversom zijn niet alleen de jaarrekening, maar alle stukken die extern gaan (denk aan de bank of andere betrokkenen) maatwerk met de uitstraling van de ondernemer. Wij geven de documenten uw look-&-feel, met uw logo en kleurstellingen. Ineens is het document vàn u in plaats van vóór u, herkent u zichzelf erin en is het een visitekaartje naar buiten geworden om trots op te zijn.

Financial Control
Veel MKB-bedrijven zijn te klein om financieel specialisten in dienst te nemen, terwijl het financieel sturen van de bedrijfsvoering het succes en de continuïteit van een onderneming in belangrijke mate bepalen. De boekhouder zegt wel de kennis te hebben om de MKB-er te ondersteunen, maar is vaak naar binnen gericht en doet zijn ding het liefst in de vertrouwde omgeving van zijn eigen werkplek.

Bij Hilversom werken mensen die weten dat een afgeronde boekhouding niet het eindpunt is, maar het begin van financial control, het gezond maken of houden van de onderneming. De Hilversommers trekken erop uit om met u te werken aan lange termijn plannen, budgetten, investeringsvraagstukken, analyses. Hilversom is de financieel specialist binnen uw onderneming. Letterlijk binnen: bij u en met u. En niet als stuurlui aan wal.

Comments are closed.